Vardagens gilla gång

Sammanfattande kortversion av vardagens gilla gång under de senaste dagarna.

Blodtryckstagning, skogspromenad, träning gånger två i form av latin move och step, rundpingis, besök i Vallerås, besök i Sillerö, besök hos Tove gånger flera, tvättstugan, överraskande bjuden på pizza i hemmet, sol, hagel, regn, veckans regnbåge, besök av Tove, Majan, moder, syster och Magnus gånger flera, besök av psykbryt och präst, motorcykelbusar, hundliv, kaffekonsumtion ala enorma mängder, lunchbjudning hos Tove, suveränfilm med påföljande tankeverksamhet, filmkväll och grannsämja med salladsbuffé, naturupplevelser, solstollar, 35 svanar, idiotuppvaknanden till kravfyllda rop från hall, svineri som i marsvin, blanketter, kosmetikbranchen, träff med chef, parfym, mail om intervju, telefonsamtal, telefonsamtal, telefonsamtal och affärer. Naturligtvis har jag även haft kvalitetstid med komplexiteten, njutit av Camilla och Emelies suveräna sällskap och haft ett vanligt, rätt händelselöst vardagsliv.


Dock innebär ett relativt trivsamt vardagsliv per automatik att misstänksamheten gentemot den illvillige Mr Murphy och hans konstanta planerande för framtida katastrofer, genast eskalerat till oanade höjder. Han arbetar nämligen efter mottot, "plötsligt händer det", vilket alltid bör finnas med i planeringen i kombination med konstant beredskap för kommande attack. Vad som händer det vet man inte, men när Murphy ibland stryker medhårs gäller det att vara på sin vakt, det enda man nämligen kan vara säker på vid dessa tillfällen är att det händer, Det är tom svårt att räkna vad som kan komma att hända, trots en mycket kreativ framförhållning. När det händer är däremot relativt enkelt att räkna ut, tidpunkten är nämligen alltid när man är minst beredd. Nåja, även Murphy kanske sitter inne med några mer positiva egenskaper och förvånar med att fortsätta på denna mer samarbetsvilliga bana.


Parfym från chefen                         Suddiga svanar

Planen var att lägga upp fler kort för att styrka de senaste dagarnas händelser, men Murphy beslutade sig för att bevisa sin pålitlighet genom att omöjliggöra det. Sånt är livet ibland, så bildligt talat får ni nu lita på mina ord ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilla huset på banvallen

Det går inte att styra livet - bara att välja hur man ska förhålla sig till det.

RSS 2.0